Matkasse i Piteå

Matkasse i Piteå

Levererar butiken till min adress i Piteå? Använd vår guide för att se vilka butiker du kan välja mellan om du vill att matkassen ska levereras till din dörr. I Piteå finns det totalt 46 st postnummer där lägsta postnumret är 941 01 och det högsta postnumret är 944 73.

Nedan hittar du alla butiker som levererar till olika postnummer i Piteå samt andra postorter i Piteå kommun. Välj en butik i listan och fyll sedan i ditt postnummer hos butiken för att se om matkassen kan skickas till dig.

Matkassar med hemleverans i Piteå

Visa rabattkod
Linas Matkasse
2 - 4

Personer

3 - 5

Middagar

549 - 998 kr

Pris

Visa rabattkod
Betterfeast
2 - 5

Personer

3 - 5

Middagar

556 - 1025 kr

Pris

ICAs matkasse
2 - 6

Personer

3 - 5

Middagar

395 - 649 kr

Pris

Matbutik online med hemleverans

Matsmart

Handla mat hos Matsmart som erbjuder rabatterat pris på alla sina varor. Just nu får du även 17% rabatt vid köp över 250 kr. Ange NYKUND17 i kassan så dras rabatten automatiskt av på din kundkorg.

Matsmart
17 %

Rabatt

39 kr

Frakt

Piteå

Leverans

Postort Piteå
Län Norrbotten
Kommun Piteå kommun
Antal postnummer 46 st
Lägsta postnumret 941 01
Högsta postnumret 944 73

Vanliga frågor och svar

Hur många butiker levererar matkasse till Piteå?

Just nu listar vi 3 st butiker i Piteå som du har att välja mellan. Ta del av kampanjer och rabattkoder om det är första gången du beställer hos en butik.

Går det att välja leveranstid?

Butikerna har speciella leveransdagar när matkassen körs hem till din adress i Piteå. Läs mer hos butikerna vilka valmöjligheter du har.

Går det att pausa prenumerationen på min matkasse?

Ja, butikerna har ingen bindningstid. Du kan säga upp eller pausa tjänsten när du vill, om du inte är nöjd eller vill testa en annan butik som har hemleverans till Piteå.