Vegansk matkasse

Att vara vegan innebär att man avstår från djurprodukter i den mån det är möjligt och praktiskt. En vegan avstår därför från animaliska produkter såsom kött, fisk, fågel, mejeriprodukter, ägg och honung, samt tillsatser av animalisk ursprung. Skillnaden mellan vegetarian och vegan är att de med vegansk kost väljer bort alla animaliska födoämnen och äter en helt vegetarisk kost, medan ordet "vegetarian" i Sverige oftast innebär att man är lakto-ovo-vegetarianer och alltså äter ägg och mejeriprodukter i tillägg.

Om veganskt

Det finns olika orsaker till att personer väljer vegankost, det kan till exempel vara etiska, religiösa, eller hälsoskäl. Att äta rätt innebär planering, förberedelser och kunskap om olika livsmedels näringsinnehåll, och allt detta kräver tid och ansträngning. För inte att tala om idétorkan man kan få när det är dags att laga middag! För att underlätta vardagen för veganer finns det därför flera matbutiker på nätet som erbjuder vegan-matkasse hem till dörren. Med matkassen följer det recept framtagna och provlagade av duktiga kockar. Recept och ingredienser för en hel vecka med smarriga veganmiddagar!

Med en vegan-matkasse köper du endast så mycket som du behöver och du slipper slänga råvaror som blir över. På så sätt spar du pengar men även miljön. Klimatsmart och ekonomiskt! Här kan du lätt hitta en lösning som bäst passar dig och din familj baserat på antal dagar du vill ha leverans, hur många ni är och vilka priser som erbjuds. Jämförelsen omfattar alla alternativ från alla leverantörer med uppdaterade priser och erbjudanden. De flesta har matkasse-leveranser med middagar för 4 personer 3 dagar i veckan, men du kan också hitta andra alternativ.

Vegansk matkasse hos butiker

Visa rabattkod
Marley Spoon
Matkasse för 4
4

Personer

2 - 4

Middagar

639 - 899 kr

56 - 80 kr/port

Visa rabattkod
Marley Spoon
Matkasse för 2
2

Personer

3 - 5

Middagar

529 - 729 kr

73 - 88 kr/port

Visa rabattkod
Simple Feast
Simple Feast
2 - 5

Personer

3

Middagar

699 - 999 kr

67 - 117 kr/port

Visa rabattkod
Linas Matkasse
Vegetariskt
2 - 4

Personer

3 - 5

Middagar

549 - 949 kr

47 - 92 kr/port

Visa rabattkod
Årstiderna
Veganska matkassen
1 - 6

Personer

4

Middagar

329 - 969 kr

40 - 82 kr/port