Jämför matkasse Butiker Årstiderna

Oberoende jämförelse av matkassar online. Vi jämför 97 st matkassar!

Årstidernas Matkasse

Årstiderna Matkasse
Årstiderna får 4 av 5

Om Årstidernas matkasse

Årstiderna är Sveriges enda helt ekologiska matkasse där man samarbetar med odlare över hela Europa för att kunna ge kunden säsongens bästa ekologiska råvaror. Man strävar efter att råvaran ska förarbetas så lite som möjlighet och minimera transporten i största möjliga mån.

Innehåll

Årstiderna har flera matkassar att välja mellan där allting är fokuserat på ekologiskt: OrginalMatkassen, Vegegetariska Matkassen, HälsoMatkassen och Veganska Matkassen. Du har har även möjlighet att lägga till extravaror till din matkasse i form av Juicelådan, Stora fruktlådan, Mixlådan eller Stora baslådan.

Matkassarna är anpassade för 3-5 middagar till 2 eller 4 personer.

Årstiderna erbjuder även en matbutik med en massa godsaker som du kan komplettera med till din matkasse, eller köpas separat om så önskas.

Leverans

Årstiderna levererar till över 6000 postnummer i Uppsala, Norrtälje, Stockholm, Borås, Södertälje, Eskiltuna, Västerås, Enköping, Göteborg, Ängelholm, Båstad, Lund, Malmö, Helsingborg och Landskrona. Du kan testa att fylla i ditt postnummer på Årstidernas webbsida för att se om de levererar till ditt område.

Hemleverans sker mellan kl 02-17 (måndag, torsdag och fredag) och ställs utanför din dörr. Maten levereras i trädlådor och frigolitlådor som återanvänds, så däför är det viktigt att man ställer ut de tomma lådorna vid nästa leverans. I och med hemleveransen kan se på lite udda tider så är det viktigt att chauffören har din portkord till lägenhetshus där man måste gå igenom porten.

På ditt kundkonto har du möjlighet att när som helst ändra ditt abonnemang. Du förbinder dig inte i något långt abonnemang utan du kan avboka, byta låda etc. precis när du vill.

Betalning

Hos Årstiderna kan du välja mellan att betala med betalkort/kreditkort eller autogiro. Vid kortbetalning dras pengarna automatiskt från ditt konto på fredagar jämna veckor efter att du har fått din leverans. Om du önskar ha autogiro anmäler du dig till detta på webbsidan under Min Sida, dock kan det ta upp till 3 veckor innan ditt autogiro registreras så vi rekommenderar alltid att välja kortbetalning som betalningsalternativ.

Matkassarna hos Årstiderna

Hos Årstiderna hittar du 5 olika typer av matkassar med recept anpassade för olika preferenser, både vad det gäller smak och hälsa.

Årstiderna Originalmatkassen

Originalmatkassen

I denna matkasse finner du sunda och goda klassiska recept varierade med mer inspirerande rätter. Råvarorna är helt ekologiska och proteinerna består av kött och fisk. Om du vill kan du lägga till frukt i kassen och du kan välja råvarumängd för 2 till 4 personer. Består av recept för 3 dagar.

Årstiderna Vegetariska matkassen

Vegetariska matkassen

Den vegetariska kassen består av lakto- ovo-vegetariska maträtter. Råvarorna är är alla ekologiska. Denna kasse passar såväl erfarna vegetarianer som de som vill introduceras i det vegetarianska köket. Om du vill så kan du addera färsk frukt till kassen. Kassen är fylld med varor för 3 eller 4 dagar och du kan välja mängd för 1, 2 eller 4 personer.

Årstiderna Hälsomatkassen

Hälsomatkassen

Hälsomatkassen innehåller färre kalorier och mindre mängd kolhydrater, kött och fisk. Däremot innehåller den många mycket smarriga grönsaker. Perfekt för dig som vill leva mer hälsosamt, men ändå äta gott. Denna matkasse är glutenfri. Recept för 5 dagar och två pesoner. Det går att lägga till färsk frukt till kassen.

Årstiderna Veganmatkasse

Veganska matkassen

Den veganska matkassen fokuserar på gröna rätter med mycket grönsaker och vegetabiliskt protein. Här hittar du exempelvis kikärtor, linser, korn, böner, nötter och quinoa. Rätterna kompletteras med härliga såser och kryddor. Denna kasse är anpassad för 4 dagar och 2 personer och du kan lägga till frukt i kassen.


Aktuella rabattkoder

Matkomfort
Matkomfort -
150 kr rabatt på de 4 första leveranserna. Ange "bra mat snabbt" i kassan.

Mat.se
Mat.se -
175 kr rabatt på din första beställning. Ange "MAT2018" i kassan.