Jämför matkasse Butiker Linas Matkasse

Oberoende jämförelse av matkassar online. Vi jämför över 100 st matkassar!

Linas Matkasse

Linas Matkasse
Linas Matkasse får 5 av 5

Om Linas Matkasse

Spara tid med Linas Matkasse och laga god, sund och varierande mat. Det är lätt att beställa och du hittar lätt information om deras utbud. Förrutom ett brett utbud av matkassar kan du även handla tilläggsprodukter, presentkort eller handla i Linas Matbutik där du hittar mängder av bra erbjudanden.

Innehåll

Lina Matkasse har ett brett utbud som skall passa alla. Du har 9 st matkassar att välja mellan, allt från barnkasse utan gluten till flexitariankasse som innehåller mer grönt och mindre kött. Alla matkassar har ett prova på pris som gäller för förstagångskunder där kan passa på och testa de olika matkassarna och se vilken av dem som passar dig eller din familj bäst.

Linas Matkasse har också en matbutik som du kan handla i. Här hittar du ett uppdaterat sortiment som är fyllt med flera nyheter.

Tyvärr går det inte individuellt anpassa innehållet i matkassarna om det är någon rätt eller ingridiens som du inte gillar

Innan leverans, onsdagen innan matleverans, får du ett e-post med menyn för den kommande veckan som presenteras tillsammans med övrig information.

Leverans

Linas Matkasse levererar till över 600 postorter i Sverige, från Boden i norr till Ystad i söder. På deras webbsida kan du fylla i ditt postnummer för att få reda på om Linas Matkasse kan leverera hem till din dörr!

Leveransen sker på söndagar eller måndagar mellan kl 17-22. Om du inte skulle vara hemma vid denna tidpunkt placeras matkassen utanför din dörr och du får sen ett samtal eller sms från chauffören att leveransen har skett. Om du bor i en lägenhet där chauffören behöver komma in genom porten är det viktigt att du befinner dig hemma vid tidpunkten för leverans då matkassen inte ställs utanför portar.

När du registrerar dig som kund hos Linas Matkasse får du välj startdatum för din leverans. Dock behöver Linas Matkasse 7 dagar framförhållning för din beställning.

Betalning

Hos Linas Matkasse kan du välja mellan att använda betalkort eller att få en faktura via e-post. De flesta kunderna väljer att registrera sitt betalkort på sitt kundkonto då det sparar tid och kortet debiteras automatiskt onsdagen efter leverans. Väljer du faktura skickas den också onsdag efter leverans till din e-postadress.

 • Kundtjänst

 • Måndag: 09:00 - 22:00
  Tisdag: 09:00 - 17:00
  Onsdag: 09:00 - 15:00
  Torsdag: 09:00 - 15:00
  Fredag: 09:00 - 15:00
  Lördag: Stängt
  Söndag: 17:00 - 22:00
 • https://www.linasmatkasse.se
 • 010-199 72 00
 • info@linasmatkasse.se
 • Företagsinformation

  Carolinas Matkasse AB
  Stormbyvägen 2
  163 55 Spånga

Matkassarna hos Linas matkasse

Hos Linas Matkasse hittar du 9 olika typer av matkassar med recept anpassade för olika preferenser, både vad det gäller smak och hälsa.

Linas Matkasse Lättlagad

Linas Lättlagade Kasse

Matkasse med fokus på att det ska vara lätt och gå snabbt att laga maten. Denna kasse har recept på svensk husmanskost varierat med rätter influerade av andra länder. Råvarorna är kött, fisk, fågel, skaldjur vegetariskt. Ibland färdiglagade såser när övriga delar i rätterna tar lite längre tid.

Linas Matkasse Flexitarian

Linas Flexitariankasse

Denna matkasse fokuserar på mindre kött och mer grönsaker. Den innehåller inget fläsk- eller charkkött. En stor andel av råvarorna är ekologiska och KRAV-märkta. Två av fyra rätter är vegetariska med innehåll av fisk, fågel. Kolhydraterna är främst fullkorn i form av pasta, couscous och bulgur.

Linas Matkasse Original

Linas Originalkasse

Traditionell matkasse med varierande rätter, både klassiska och mer inspirerande. Innehåller kött, fisk, fågel, skaldjur samt vegetariskt. Maten är både sund och god.

Linas Matkasse Inspiration

Linas inspirationskasse

För dig som är mycket matintresserad och vill ha lite mer utmaning i köket finns inspirationskassen som innehåller spännande recept från hela världen. Innehåller också recept med husmanskost, men kanske då med en liten extra krydda. Råvarorna är kött, fisk, fågel, skaldjur och vegetariskt.

Linas Matkasse Vegetarisk

Linas vegetariska kasse

Matkasse med ägg, löpefri ost och mjölkprodukter, alltså en lakto-ovo-vegetarisk kasse. Råvarorna består till stor del av grönsaker, bönor, sojaprodukter, nötter, ägg, mjölkprodukter och lönefri ost. Recepten är inspirerade från många matkulturer.

Linas Matkasse Barn Glutenfri

Linas Barnkasse utan gluten

Som Linas Barnkasse, men denna matkasse har inte enbart fokus på vad barn gillar utan också vad de tål, då denna kasse innehåller recept med råvaror utan gluten.

Linas Matkasse Barn

Linas Barnkasse

Matkasse med fokus på den mat som barn gillar och mår bra av samt är lätt att laga för barnens föräldrar. Denna kasse innehåller kött, fisk, fågel, räkor och vegetariska råvaror. Var tredje kasse innehåller en rätt som är helt vegetarisk. Ibland kommer färdiglagade såser och det är varierat frysta och färska grönsaker.

Linas Matkasse Barn Laktosfri

Linas Barnkasse Laktosfri

Som Linas Barnkasse, men denna matkasse har inte enbart fokus på vad barn gillar utan också vad de tål, då denna kasse innehåller recept med råvaror utan laktos.


Aktuella rabattkoder

Matkomfort
Matkomfort -
150 kr rabatt på de 4 första leveranserna. Ange "bra mat snabbt" i kassan.

Mat.se
Mat.se -
175 kr rabatt på din första beställning. Ange "MAT2018" i kassan.