Laktosfri matkasse

Att vara laktosintolerant betyder att man är överkänslig mot det naturliga mjölksockret som finns i nästan alla mejeriprodukter. Att hitta inspiration till middag är svårt i sig själv – och hitta inspiration till nya laktosfria middagar kan vara ännu svårare. Om du själv eller någon i din familj är laktosintolerant kan du leva som vanligt med ersättningsprodukter. Byt ut grädden eller crème fraichen mot laktosfria produkter – eller välj att laga mat helt utan mejeriprodukter och välj ersättningsprodukter.

Om laktosfritt

Men det kan vara lite svårt att hitta bra ersättningsprodukter och varför skall du behöva leta runt i affärerna när du kan få en laktosfri matkasse med nya smakrika recept hem till dörren? Med en laktosfri matkasse får du alla ingredienser till middagar som är enkla att tillaga från recept framtagna av duktiga kockar. Med en laktosfri matkasse köper du dessutom endast så mycket som du behöver och du slipper slänga råvaror som blir över. På så sätt spar du pengar men även miljön. Klimatsmart och ekonomiskt!

En laktosfri matkasse levereras en gång i veckan och innehåller råvaror och ingredienser för en hel veckas middagar. Om du önskar kan du även välja att få den laktosfria matkassen varannan vecka så att du kan laga dina egna rätter också. Är ni bara 2 i hushållet och vill ha matlåda med till jobbet dagen efter så välj en matkasse för 4 personer så blir det över till lunch nästa dag. Här presenterar vi olika alternativ på leverantörer som skickar matkassar med härliga råvaror och spännande recept på laktosfria middagar.

Laktosfri matkasse hos butiker

Visa rabattkod
Marley Spoon
Matkasse för 2
2

Personer

3 - 5

Middagar

529 - 729 kr

73 - 88 kr/port

Visa rabattkod
Marley Spoon
Matkasse för 4
4

Personer

2 - 4

Middagar

639 - 899 kr

56 - 80 kr/port

Visa rabattkod
Linas Matkasse
Klassiskt och inspirerande
2 - 4

Personer

3 - 5

Middagar

599 - 998 kr

50 - 100 kr/port

Mat & Ro
Flexitariankasse
2 - 6

Personer

4

Middagar

739 - 1239 kr

52 - 92 kr/port

Mat & Ro
Wellnesskasse
2 - 6

Personer

5

Middagar

789 - 1479 kr

49 - 79 kr/port