Glutenfri matkasse

Glutenintolerans innebär att man inte tål proteinet gluten som finns i korn, vete och råg. Personer med glutenintolerans kan ofta inte njuta av samma måltider som ens familjemedlemmar eller vänner. Om du själv eller någon i din familj är glutenintolerant vet du kanske att det finns gott om alternativa maträtter och ersättningsprodukter som till exempel tillverkas av soja, ris, havre eller kokos. Det krävs dock en viss kunskap för att lyckas hitta en balanserad glutenfri kost. Förutom kunskap krävs det även en hel del planering, och kanske har du varken tid eller ork att hitta på nya spännande middagar varje dag.

För att underlätta vardagen för alla med glutenintolerans erbjuder många matbutiker på nätet matkassar för hemleverans där du får allt du behöver för att laga veckans glutenfria middagar. Du behöver då inte spendera en massa tid och energi på att planera och köpa in maten, och dessutom får du kanske ny inspiration till nya smakrika och lättlagade maträtter på köpet! Med en glutenfri matkasse kan hela familjen njuta av samma goda middagar. Med en glutenfri matkasse kan du laga middagar som även de utan glutenintolerans vill tycka smakar underbart. Glutenfri mat passar alla!

En glutenfri matkasse levereras en gång i veckan och innehåller råvaror och ingredienser för en hel veckas middagar. Om du önskar kan du även välja att få den glutenfria matkassen varannan vecka så att du kan laga dina egna rätter också. Är ni bara 2 i hushållet och vill ha matlåda med till jobbet dagen efter så välj en matkasse för 4 personer så blir det över till lunch nästa dag. Här presenterar vi olika alternativ på leverantörer som skickar matkassar med härliga råvaror och spännande recept på glutenfria middagar.

Glutenfri matkasse hos butiker

Matkasse för 2
Marley Spoon
2

Personer

3 - 5

Middagar

529 - 729 kr

73 - 88 kr/port

Visa rabattkod
Matkasse för 4
Marley Spoon
4

Personer

2 - 4

Middagar

639 - 899 kr

56 - 80 kr/port

Visa rabattkod
Flexitariankasse
Mat & Ro
2 - 6

Personer

4

Middagar

739 - 1239 kr

52 - 92 kr/port

Visa rabattkod
Glutenfria vegankassen
Årstiderna
1 - 2

Personer

4

Middagar

365 - 535 kr

67 - 91 kr/port

Visa rabattkod