Jämför matkasse Butiker Middagsfrid

Oberoende jämförelse av matkassar online. Vi jämför över 100 st matkassar!

Middagsfrids Matkasse

Middagsfrid Matkasse
Middagsfrid får 5 av 5

Om Middagsfrids matkasse

Middagsfrid är världens första färdigplanerad matkasse med recept och va de som la grunden till en bransch som nu finns i nästa hela världen. Här kan du laga god och hälsosam mat med äkta råvaror som har stort fokus på att vara ekologiskt, tillsatsfritt och klimatsmart.

Innehåll

Middagsfrid kan erbjuda 6 st olika matkassar: Snabba kassen, Originalkassen i 3 storlekar (Stora matkassen, Mellanstora kassen, Lilla matkassen), Vegokassen och Barnkassen.

Du hittar lätt vilken av matkassarna som är bäst passar dig eller din familj. Allt är noga utvalt för att ge dig och din familj vardagslyx hela veckan. Med tilläggstjänsten, A la Carte, har du möjlighet att byta ut recept i din matkasse, t.ex. om du vill byta ut kött mot fisk.

Middagsfrid har även tilläggspaket i form av frukostkasse och fruktkasse. Du kan välja att komplettera din vanliga matkasse med några av dessa eller beställa dessa separat. Frukostkassen innehåller ca 5 frukostar för 4 personer och kostar 395 kr. Fruktkassen innehåller ca 3-3,5 kg frukt och kostar 145 kr.

Leverans

Middagsfrid har hemleverans till 300 postorter i Sverige. Beroende på var du bor i Sverige så kan du välja att få din leverans på söndag, måndag eller tisdag mellan kl 17-22. De flesta leveranser sker dock på måndagar och om du önskar att ha söndagsleverans tillkommer en extra kostnad på 50 kr. Läs mer under Hemleverans på Middagsfrid webbsida för att se vilka villkor som gäller för din postort.

Om du inte skulle vara hemma lämnas matkassen utanför din dörr. Om du bor i lägenhet är det viktigt att chauffören kan komma i kontakt med dig så han/hon kan komma igenom porten och lämna matkassen utanför dörren. Matkassar lämnas aldrig utanför porten på lägenhetshus.

Eventuella ändringar på din prenumeration måste göras 9 dagar i förväg. Du har möjlighet att pausa ditt abonnemang när som helst eller göra andra ändringar som att byta matkasse eller ändra leveransdag.

Betalning

Hos Middagsfrid kan du välja mellan att betala med kortbetalning, e-faktura eller pappersfaktura. Med kortbetalning så debiteras ditt kort ca 5 dagar före leverans. Med e-faktura (betalningsvillkor 10 dagar) får du en månadsfaktura kring den 20:e varje månad för leveranser som sker nästföljande månad. Vid pappersfaktura tillkommer det en faktureringsavgift på 45 kr på varje faktura. Du får pappersfakturan kring den 22:e i varje månad med betalningsvillkor på 10 dagar.

Matkassarna hos Middagsfrid

Hos Middagsfrid hittar du 6 olika typer av matkassar med recept anpassade för olika preferenser, både vad det gäller smak och hälsa.

Middagsfrid Lilla kassen

Lilla kassen

Den lilla matkassen från Middagsfrid innehåller precis som stora och mellanstora kassen fisk, fågel, kött och vego. Denna kassen är för 2 personer och 4 middagar. Perfekt för vardagskvällarna. Är du ensam i hushållet passar denna kasse ypperligt om du vill ha en matlåda dagen efter.

Middagsfrid Mellanstora kassen

Mellanstora kassen

Den mellanstora kassen innehåller råvaror för 3 middagar och 4 personer. Är ni färre än 4 personer kanske denna kasse passar er som vill ha matlåda till jobbet. Detta är den mest populära kassen hos Middagsfrid och innehåller kött, fisk, fågel och vegetariskt.

Middagsfrid Stora kassen

Stora kassen

Den mest kompletta kassen hos Middagsfrid innehåller gott för 5 middagar och 4 personer. I recepten finns även förslag på hur du kan modifiera rätterna något för att passa även de minsta i familjen. Kassen består alltid av en fiskrätt, en kötträtt, en vegetarisk rätt och en fågelrätt.

Middagsfrid 25-minuterskassen

Snabba kassen

Vill du ha maten på bode så snabbt som möjligt? Då är snabba kassen alternativet hos Middagsfrid. Även om maten går snabbt att laga smakar den fint. 25-minuter är maxtiden och det kan gå så snabbt som 15 minuter. Här får du käk för 4 personer till 3 middagar. Råvarorna här består av kött, fisk, fågel och vegetariskt.

Middagsfrid Barnkassen

Barnkassen

Kassen för hela familjen, stora som små. Barn kan vara lite kräsna vad gäller mat och de vuxna kanske inte alltid tycker det är kul att äta falukorv och makaroner. Här får du smarriga recept som alla gillar. Oroa dig inte för att barnen ska få i sig den näring de behöver. Denna kasse är för 4 personer till 4 middagar.

Middagsfrid Vegokassen

Vegokassen

Vill du undvika kött och äta mer grönsaker. Då är Vego-kassen något för dig. Att hitta på vegetariska recept är inte alltid helt lätt. Den innehåller recept från väledens all hörn och råvarorna är minst 50% ekologiska. Kassen kan innehålla ägg och mejeriprodukter och ibland löpe. Här får du käk för 4 personer och 3 middagar.


Aktuella rabattkoder

Matkomfort
Matkomfort -
150 kr rabatt på de 4 första leveranserna. Ange "bra mat snabbt" i kassan.

Mat.se
Mat.se -
175 kr rabatt på din första beställning. Ange "MAT2018" i kassan.