Barnvänlig matkasse

Du kommer hem efter jobb och ska börja laga mat åt hela familjen. Middagsinspirationen är på noll och du har kanske fastnat på ungefär 7 maträtter som du snurrar mellan. Falukorv och makaroner, köttbullar, korv stroganoff... eller kanske någon halvfabrikat då det råder tidsbrist innan familjen ska på olika kvällsaktiviteter. Hunger, tidsbrist och dålig planering gör att det lätt blir snabba kolhydrater och mättat fett som serveras på middagsbordet.

Om barnkasse

Föräldrar har som uppgift att se till att barnen får i sig näringsriktig mat så de kan växa och utvecklas som de ska, men också lära barnen sunda matvanor och matglädje. Men när det tryter med tid och inspiration och barnen är hungriga är det kanske inte så många föräldrar som alltid klarar leva upp till dessa krav. Vore det inte underbart att varje dag veta vad man ska laga för middag och dessutom ha alla ingredienser hemma för en god och näringsriktig måltid? En middag som hela familjen tycker om. Tänk att dessutom få slippa åka till mataffären och stånka på tunga bärkassar när du efter jobb är trött och hungrig. Nu finns det en lösning – Barn-matkasse levererad hem till dörren med goda och nyttiga recept och alla ingredienser för en hel veckas middagar! Du kan vara trygg i att du serverar bra mat och barnen får möjlighet att upptäcka nya maträtter.

Här presenterar vi olika alternativ på leverantörer som skickar matkassar med härliga råvaror och goda recept på middagar som går hem hos stora som små. Välj den lösningen som bäst passar dig och din familj baserat på antal dagar du vill ha leverans, hur många ni är och vilka priser som erbjuds. Jämförelsen omfattar alla alternativ från alla leverantörer med uppdaterade priser och erbjudanden. De flesta har matkasse-leveranser med middagar för 4 personer 3 dagar i veckan, men du kan också hitta andra alternativ.

Barnvänlig matkasse hos butiker

Visa rabattkod
Marley Spoon
Matkasse för 4
4

Personer

2 - 4

Middagar

639 - 899 kr

56 - 80 kr/port

Visa rabattkod
Marley Spoon
Matkasse för 2
2

Personer

3 - 5

Middagar

529 - 729 kr

73 - 88 kr/port

Mat & Ro
Familjekasse EKO
4

Personer

4

Middagar

949 kr

59 kr/portion

Visa rabattkod
Linas Matkasse
Klassiskt och inspirerande
2 - 4

Personer

3 - 5

Middagar

599 - 998 kr

50 - 100 kr/port

Mat & Ro
Familjekasse
2 - 6

Personer

3 - 5

Middagar

490 - 1389 kr

46 - 82 kr/port

Mat & Ro
Barnens bästa kasse
2 - 6

Personer

5

Middagar

749 - 1289 kr

43 - 75 kr/port

Middagsfrid
Barnkassen
4

Personer

4

Middagar

795 kr

50 kr/portion

Visa rabattkod
Matkomfort
Familjefavoriter
4 - 8

Personer

4

Middagar

1150 - 1980 kr

62 - 72 kr/port