Jämför matkasse Butiker GI-boxen

Oberoende jämförelse av matkassar online. Vi jämför över 100 st matkassar!

GI-boxen

GI-Boxen
GI-boxen får 5 av 5

Om GI-boxen

GI-Boxen drivs av Ola Lauritzon som har skrivit många böcker om den så kallade GI-dieten. Ola är väl ansedd när det kommer till kost och hälsa.

GI-boxen bygget precis som det låter på GI-dieten, vilken innebär att man äter långsamma livsmedel, alltså maträtter med lågt glykemiskt index, till skillnad från rätter med snabba livsmedel. Med snabba och långsamma livsmedel syftar man på tiden det tar för kroppen att bryta ner maten.

När man äter långsamma livsmedel blir blodsockerkurvan jämnare än om man äter snabba livsmedel. Ett extremt exempel på snabbt livsmedel är godis då blodsockerkurvan skjuts i höjden snabbt, men färefter också faller snabbt. Att hålla en jämnare blodsockerkurva är det som är poängen med GI.

Leverans

Varannan vecka får du 20 st frysta färdiga portioner levererade. Tanken med dessa är att de ska vara till 10 luncher och 10 middagar, men vi på hittamatkasse anser att man kan ju äta dessa hur man vill.

Leveransen sker varannan vecka på kvällstid. GI-boxen tipsar om att låna grannens frys, eller rensa ut bullpåsarna och andra snabba livsmedel så att du får plats i frysen.

Betalning

Betala för GI-boxen kan du göra med kort (VISA-kort eller Mastercard), eller mot faktura. Betalar du med faktura får du den på post och det tillkommer 29 kr i fakturaavgift.

 • Kundtjänst

 • Mån-Fre: 09:00 - 17:00
  Lördag: Stängt
  Söndag: Stängt
 • https://www.giboxen.se
 • 08 - 702 59 90
 • info@giboxen.se
 • Företagsinformation

  GI-boxen AB
  Sveavägen 135
  113 46 Stockholm

Matlådorna hos GI-boxen

Hos Middagsfrid hittar du 1 typ av matlåda med frysta maträtter tänkta att äta som lunch och middag under 20 vardagar.

GI-boxen matlåda

GI-boxen

Konceptet med GI-boxen behöver inte beskrivas så mycket mer än vad som är gjort ovan och då det är det enda GI-boxen levererar, helt enkelt!


Aktuella rabattkoder

Matkomfort
Matkomfort -
150 kr rabatt på de 4 första leveranserna. Ange "bra mat snabbt" i kassan.

Mat.se
Mat.se -
175 kr rabatt på din första beställning. Ange "MAT2018" i kassan.