Jämför matkasse Butiker City Gross

Oberoende jämförelse av matkassar online. Vi jämför 97 st matkassar!

City Gross Matkasse

City Gross Matkasse
City Gross får 5 av 5

Om City Gross matkasse

Med City Gross matkasse sparar du tid och pengar i din vardag. City Gross har ett brett utbud av matkassar som passar alla, och du har även möjligheten att köpa fotbollskassar om du vill supporta din favoritklubb. City Gross garanterar alltid färska råvaror!

Innehåll

Hos City Gross kan du välja mellan 11 st matkassar, bl.a. vegetarisk, glutenfri, laktosfri etc. Du hittar även matkassar från ViktVäktarna varje måltid är SmartPoints-beräknade enligt ViktVäktarnas program.

Du har även möjlighet att lägga till extra matvaror i den matkasse. Råvarorna är alltid svenskt kött & färsk fisk, ekologisk färsk frukost och grönsaker.

Leverans

City Gross leverar till stora delar av Sverige. För att se om de leverar hem till din dörr kan du kolla ditt postnummer hos City Gross.

Hos City Gross kan du välja mellan att hämta i butiker eller få en hemleverans. Hemleverans kostar 50 kr extra. Om du önskar att hämta matkassen själv sker detta på måndagar mellan kl 16-19. Väljer du hemleverans sker leveransen på söndagar mellan kl 17-22.

Vid hemleverans får du ett sms dagen innan med detaljerad leveransinformation. Om du inte skulle vara hemma ställs matkassen utanför din dörr. Bor du i ett flerfamiljshus så är det viktigt att du är hemma vid leverans, då matkassen inte kommer ställas utanför din dörr.

Skulle du missa att hämta din leverans i butiken har du alltid möjlighet att komma tillbaka nästa dag och din matkasse kommer förvaras i ett kylrum tills du har kommit till butiken och hämtat din beställning.

Ändringar i din prenumeration måste ske senast 7 dagar innan leverans, t.ex. byte av matkasse, uppsägning etc.

Betalning

Hos City Gross kan du betala med betalkort/kreditkort och dem accepterar VISA, MaterCard och Maestro. Du har också möjlighet att använda faktura som betalning. Fakturan skickas till dig via post dagen efter leverans och det tillkommer en fakturaavgift på 30 kr.

Matkassarna hos City Gross

Hos City Gross hittar du 9 olika typer av matkassar med recept anpassade för olika preferenser, både vad det gäller smak och hälsa.

City Gross Klassiska kassen

Klassiska kassen

Den klassiska matkassen innehåller recept på maträtter för hela familjen. Köttet är alltid svenskt och styckat hos City Gross, fisken och kyckling är färsk. Recepten är klassiska recept som känns igen, men ofta med en liten twist. De går lätt att anpassa för att passa även barnen. Här väljer du på 3-5 middagar med råvaror för 2 - 8 personer.

City Gross Barnkassen

Barnkassen

Kassen för barnfamiljen som innehåller smarriga recept för alla. Innehåller bara färska råvaror och består av bl.a. kött, fisk, kyckling. Kassen behöver kompletteras med varor som man oftast har hemma, t.ex. salt, ketchup, smör m.m. Här väljer du på 3-5 middagar med råvaror för 4 personer. I receptfoldern följer det varje vecka med minst ett pyssel. Perfekt för barnen när du lagar maten.

City Gross Ekologiska kassen

Ekologiska kassen

Värna om miljön och vält den ekologiska matkassen som innehåller minst 75% ekologiska råvaror. Mejerivarorna och kött är alltid helt ekologiska och samtliga råvaror följer säsong. Recepten är klassiska recept med en twist och kan lätt anpassas för att passa både stora och små. Här väljer du på 3-5 middagar med råvaror för 4 personer.

City Gross Glutenfri

Glutenfria kassen

Behöver du hålla dig undan gluten? Då passar den här kassen dig. Den innehåller maträtter som är glutenfria, men också goda. Rätterna består av fisk, fågel och kött som alltid är färskt. Vissa råvaror är ekologiska och grönsakerna följer säsong. Recepten är anpassningsbara för att passa såväl barn som vuxna. Här väljer du på 3 - 5 middagar med råvaror för 2 - 4 personer.

City Gross Viktväktarna

Viktväktarna

Denna kasse innehåller recept från ViktVäktarna och baseras på SmartPoints-programmet. Med denna kasse äter du gott och hälsosamt, men behöver inte själv spendera tid på att hitta recept com uppfyller just detta. Rätterna går att komplettera för de som inte helt vill följa ViktVäktarnas program. Här väljer du på 3-5 middagar med råvaror för 2 - 4 personer.

City Gross Viktväktarna laktosfri

Viktväktarna Laktosfri

Behöver du en laktosfri diet och vill du samtidigt tänka på hälsa och välmående. Då är viktväktarnas laktosfria kasse något för dig. Recepten är framtagna av en kostexpert hos ViktVäktarna och fokuserar på att du ska må bra, men samtid äta gott och kunna tillaga måltiderna snabbt. Här väljer du på 3-5 middagar med råvaror för 2 - 4 personer.

City Gross Special

Specialkassen

City Gross specialkasse kännetecknas av att den inte innehåller något fläskkött. Däremot finner du nötkött, fisk och kyckling som alltid är färsk. Det finns också en rätt i varje kasse som är helt vegetarisk. Recepten är lätta och går också att anpassa för barn. Denna kasse är för 4 middagar med råvaror för 4 personer.

City Gross Vegetariska kassen

Vegetariska kassen

City Gross billigaste matkasse är den vegetariska kassen. Vill du äta mer grönt och mindre kött så är detta kassen för dig. Denna kasse är lakto-ovo-vegetarisk då den innehåller ägg och mejerivaror. Kassen innehåller också exempelvis baljväxter, nötter, quorn och sojaprodukter. Här väljer du på 3-5 middagar med råvaror för 4 personer.

City Gross Laktosfri kasse

Laktosfria kassen

Om du behöver undvika laktos ska du välja denna kasse. Den innehåller smarriga recept med färska råvaror som kött, fisk, kyckling, grönsaker och rotfrukter. Naturligtvis finns inga råvaror innehållandes laktos. Recepten är lätt att anpassa för att mätta magar hos både vuxna och barn. Här väljer du på 3-5 middagar med råvaror för 2 - 4 personer.


Aktuella rabattkoder

Matkomfort
Matkomfort -
150 kr rabatt på de 4 första leveranserna. Ange "bra mat snabbt" i kassan.

Mat.se
Mat.se -
175 kr rabatt på din första beställning. Ange "MAT2018" i kassan.