Jämför matkasse Vanliga frågor

Oberoende jämförelse av matkassar online. Vi jämför 97 st matkassar!

Vanliga frågor

Vanliga frågor

Här har vi samlat många av de frågor vi får från våra besökare. Om du inte hittar svaret på någon av dina frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna! Om du har specifika frågor kring din prenumeration hos någon av butikerna rekommenderar vi att du vänder dig direkt till butikens kundtjänst.

Tänk på att vissa svar kan skilja sig från butik till butik. Så vid specifika frågor är det alltid bäst att du vänder dig direkt till butikens FAQ eller kontaktar deras kundtjänst.

Vårt utbud

Lista över alla butiker

Lista över alla matkassar

Kan jag beställa matkassar hos er?

Nej, vi är endast en jämförelsesajt som listar och jämför butiker som erbjuder matkassar.

Vad är det för innehåll i matkassarna?

Matkassarna har en ny meny varje vecka som tas fram av utbildade kockar och näringsexperter. Om du har speciella krav på din kost kan du välja mellan olika matkassar, men det går aldrig till 100% att välja bort vissa ingredienser som du inte gillar.

Hur levereras matkassen till mig?

Oftast sker leveransen direkt hem till din dörr. Handlar du hos City Gross har du även möjligheten att hämta din matkasse direkt i butiken.

Vad händer om jag inte är hemma vid leverans?

Om du inte är hemma vid leverans kommer din matkasse att ställas utanför din dörr och chauffören kommer skicka ett sms eller ringa dig och meddela att matkassen är levererad. Om du bor i lägenheten där chauffören måste gå in via en port för att komma till din dörr så är det extra viktigt att du är hemma, för annars körs matkassen tillbaka till butiken.

Vilka betalningsalternativ finns det?

Du kan välja mellan att betala med betalkort/kreditkort eller så har du även möjligheten att få en faktura på din e-post.

Går det att reklamera?

Ja, är du inte nöjd med innehållet skall du alltid vända dig till butikens kundtjänst och framföra dina klagomål.

Går det att göra uppehåll vid prenumeration?

Ja, meddela butiken eller logga in på ditt kundkonto för att göra ändringar.

Hur lång är uppsägningstiden vid prenumeration?

Prenumerationstjänsterna har inte långa bindningstider. Oftast krävs det att du säger till en vecka innan om du vill avsluta tjänsten eller göra ett uppehåll om du t.ex. åker på semester.
Aktuella rabattkoder

Matkomfort
Matkomfort -
150 kr rabatt på de 4 första leveranserna. Ange "bra mat snabbt" i kassan.

Mat.se
Mat.se -
175 kr rabatt på din första beställning. Ange "MAT2018" i kassan.