Jämför matkasse Butiker Kökets Box

Oberoende jämförelse av matkassar online. Vi jämför 97 st matkassar!

Kökets Box

Kökets Box hemsida
Kökets Box får 5 av 5

Om Kökets Box

Kökets Box är ett koncept från från TV4 där du får en box varje månad med produkter för mat eller bakning. Du kan välja att prenumerera på Kökets Box och får den då löpande i slutet av månaden. Kostnaden är 129 kr/box. Du kan när som helst avsluta din prenumeration och får då den sista boxen samma månad som du avslutar. Du kan också välja att köpa 3 eller 6 boxar (som alltså levereras 3 eller 6 månader framöver). Kostnaden för 3 boxar är 349 kr och 6 boxar 698 kr.

Innehåll

Exakt vilka produkter du får i din box är en överraskning och hemlighet. Det vi vet är att den innehåller 8-10 produkter, till ett värde av minst 190 kr. Det är alltså matvaror i någon form och det kan handla om bakning eller matlagning. Boxen innehåller också en tidsskrift, Boxzine, som är fyllt med härlig läsning och recept. Varje box har ett tema som följer den aktuella säsongen på året. På sommaren kan det exempelvis vara grilltema.

Leverans

Vid prenumeration får du en ny box varje månad förutom under juli månad då det är sommarpaus. Ett sms skickas om att en ny box är på väg och du kan hämta den på ditt närmsta utlämningsställe, där den kan ligga i max 2 veckor.

Betalning

Betalning sker i förväg för varje box som anländer. Vid köp av 3 eller 6 boxar sker också betalning i förväg.

Följ Kökets Box


Aktuella rabattkoder

Matkomfort
Matkomfort -
150 kr rabatt på de 4 första leveranserna. Ange "bra mat snabbt" i kassan.

Mat.se
Mat.se -
175 kr rabatt på din första beställning. Ange "MAT2018" i kassan.