Gastrofy

Om Gastrofy

Gastrofy är en ny aktör på matvarumarknaden i Sverige som utgår från recept istället för produkter. Du kan själv välja vilka recept du vill utgå ifrån och enkelt handla de varor som behövs för respektive recept. Gastrofy presenterar cirkapris per portion och du kan välja recept utifrån olika kategorier om du skulle ha någon specialdiet.

Innehåll

Innehållet i matkassarna är upp till dig att välja. Till skillnad från andra butiker här har de inga färdiga matkassar med recept utan det är upp till dig att välja vad du vill äta. Fördelen här är alltså att du utifrån recept kan välja samtliga ingående ingredienser. Här finns recept i olika kategorier så som vegetariska recept, LCHF och Paleo. Det finns också recept med olika svårighetsgrader, nationalitet, prisklasser och annat.

Leverans

För tillfället levererar de matvaror på orterna Stockholm + Mälardalen, Eskilstuna, Norrköping, Kalmar, Uddevalla, Borås, Göteborg, Helsingborg, Malmö. Lund, Karlshamn, Mönsterås, Varberg, Eslöv och Luleå. Leverans sker på olika dagar och tider beroende på ort, men du får alternativ att välja på vid beställning.

Betalning

Gastrofy sköter inga pengatransaktioner utan samarbetar med flera leverantörer av matkassar. Vilken leverantören är skiljer sig mellan olika orter och betalning sker till den aktuella leverantören. Även priset på leveransen skiljer sig från leverantör till leverantör, men produkterna kostar aldrig mer än vad leverantören själv tar för dessa.

Gastrofy hemsida

Kundtjänst

  • www.gastrofy.se
  • Gastrofy AB
  • Luntmakargatan 26, 111 37 stockholm
  • -
  • info@gastrofy.se
Måndag-
Tisdag-
Onsdag-
Torsdag-
Fredag-Stängt
Lördag-
Söndag-

Rabattkod

Aktuella rabattkoder eller erbjudanden. Se aktiva rabattkoder här!

Omdömen om Gastrofy

Berätta vad du tycker om Gastrofy och deras produktutbud genom att fylla i formuläret nedan.

Vårt omdöme om Gastrofy

3/5

Betyget är baserat på utbud, popularitet och prisnivå.

Kategori

Gastrofy är rankad 19 av 21 i kategorin Leverantörer

Totalt 1 omdöme med ett genomsnittsbetyg på 3.0/5

  • Oj! det saknas kundomdömen...bli den första att skriva ett kundomdöme om Gastrofy.

Lämna ett omdöme

1. Berätta vad du tycker om Gastrofy

2. Betygsätt Gastrofy

Personuppgifter

*E-post publiceras ej