Jämför matkasse Butiker Gastrofy

Oberoende jämförelse av matkassar online. Vi jämför 97 st matkassar!

Gastrofy

Gastrofy Matkasse
Gastrofy får 4 av 5

Om Gastrofy matkasse

Gastrofy är en ny aktör på matvarumarknaden i Sverige som utgår från recept istället för produkter. Du kan själv välja vilka recept du vill utgå ifrån och enkelt handla de varor som behövs för respektive recept. Gastrofy presenterar cirkapris per portion och du kan välja recept utifrån olika kategorier om du skulle ha någon specialdiet.

Innehåll

Innehållet i matkassarna är upp till dig att välja. Till skillnad från andra butiker här har de inga färdiga matkassar med recept utan det är upp till dig att välja vad du vill äta. Fördelen här är alltså att du utifrån recept kan välja samtliga ingående ingredienser. Här finns recept i olika kategorier så som vegetariska recept, LCHF och Paleo. Det finns också recept med olika svårighetsgrader, nationalitet, prisklasser och annat.

Leverans

För tillfället levererar de matvaror på orterna Stockholm + Mälardalen, Eskilstuna, Norrköping, Kalmar, Uddevalla, Borås, Göteborg, Helsingborg, Malmö. Lund, Karlshamn, Mönsterås, Varberg, Eslöv och Luleå. Leverans sker på olika dagar och tider beroende på ort, men du får alternativ att välja på vid beställning.

Betalning

Gastrofy sköter inga pengatransaktioner utan samarbetar med flera leverantörer av matkassar. Vilken leverantören är skiljer sig mellan olika orter och betalning sker till den aktuella leverantören. Även priset på leveransen skiljer sig från leverantör till leverantör, men produkterna kostar aldrig mer än vad leverantören själv tar för dessa.


Aktuella rabattkoder

Matkomfort
Matkomfort -
150 kr rabatt på de 4 första leveranserna. Ange "bra mat snabbt" i kassan.

Mat.se
Mat.se -
175 kr rabatt på din första beställning. Ange "MAT2018" i kassan.