Jämför matkasse Butiker Food Monkey

Oberoende jämförelse av matkassar online. Vi jämför 97 st matkassar!

Food Monkeys Matkasse

Food Monkey Matkasse
Food Monkey får 4 av 5

Om Food Monkeys matkasse

Food Monkey är valet för dig som gillar att laga mat. Med ett sortiment av ekologiska och närodlade råvaror, spännande recept och snabba leveranser så gör man allt för att sätta en guldkant på din måltid!

Innehåll

Food Monkey har 4 st matkassar att välja mellan, Foodie Lover (Medium), Foodie Lover (Large), Weekend Lyx (Medium) och Weekend Lyx (Large).

Foodie Lover är en vardagskasse med nyttiga och snabblagade recept. Allt levereras med så mycket ekologiskt som det går alternativt närproducerat eller svenskt. Medium-kassen är för 2 personer och Large-kassen är för 4 personer. Totalt innehåller matkassen 4 middagar som tar ca 25-45 minuter i matlagningstid.

Om du vill lyxa till helgen ska du istället testa Weekend Lyx matkassen. Detta är en specialanpassad helgkasse med 3 middagsrecept + 2 utvalda frukostpaket. Även här är Medium-kassen för 2 personer och Large-kassen för 4 personer. Matlagningstiden är beräknad till 30-90 minuter.

Leverans

Tyvärr leverar inte Food Monkey till hela Sverige, utan leveransen är begränsad till dem flesta kommunerna i StorStockholm.

Din matkasse levereras på det datum du angivit i beställningen mellan kl 15-21. Hemleveransen är gratis och levereras fram till din dörr. Om du inte är hemma så ställs matkassen framför din dörr och du blir kontaktad av chauffören via sms eller telefon. Om du bor i en lägenhet så är det viktigt att du meddelar korrekt portkod vid beställningen för att kunna garantera att matkassen levereras till din dörr om du inte är hemma.

Om du vill göra ändringar i din prenumerationstjänst är det viktigt att du kontaktar Food Monkey med minst 7 dagars framförhållning, t.ex. vid beställningar och avbokningar.

2017: Food Monkey har tagit bort sin matkasse Lyx och erbjuder idag bara Foodie Lover.

Betalning

Det är lätt att beställa och betala hos Food Monkey. Beställningen går snabbt och du betalar med VISA eller MasterCard.

Matkassarna hos Food Monkey

Hos Food Monkey hittar du 2 olika typer av matkassar med recept anpassade för olika tillfällen. En vardagskasse och en lyxigare kasse. Båda finns i två olika storlekar.

Food Monkeys matkasse Foodie lover

Foodie Lover

Foodie Lover är vardagskassen för dig som gillar att laga mat. Matkassen innehåller så mycket närproducerade råvaror som möjligt och recepten är framtagna av en kock. I rätterna lagas allt från grunden, men likväl går maten snabbt att tillaga. Kassen levereras på söndagar och innehåller middagar för 4 tillfällen och är anpassade för antingen 2 eller 4 personer.


Aktuella rabattkoder

Matkomfort
Matkomfort -
150 kr rabatt på de 4 första leveranserna. Ange "bra mat snabbt" i kassan.

Mat.se
Mat.se -
175 kr rabatt på din första beställning. Ange "MAT2018" i kassan.