Jul- och julbordskasse 2021 med rabatt

Om du inte orkar stå och kocka i köket i jul så kan du beställa hem en julbordskasse 2022. Ju närmare vi kommer julen brukar butikerna lägga ut sina julkassar som du kan lägga en beställning på, precis som du skulle beställa en vanlig matkasse. Vi uppdaterar så fort nya matkassar dyker upp.

MIDDAGSFRID

★★★★★
www.middagsfrid.se

Flexitariska julbordet

En komplett julbordsbuffé för 6-8 personer. Få ett klimatsmartare och grönare alternativ utan rött kött.
Ordinarie pris: 1 395 kr.

Julgodiskassen

Få julgodis för hela familjen. I årets kasse får du hem recept och råvaror för 4 bakverk. Det bjuds på ingefärskola, chokladpopcorn, mjuk pepparkaka och nötnougat enligt Middagsfrid.

Rabattkod

Just nu får du 250 kr rabatt på din första matkasse. Gäller dock ej på julkassen.
Erbjudandet gäller t.o.m 2022-12-26.
Ange kod: NY250

Leverans

Middagsfrid har hemleverans till 300 postorter i Sverige. Flexitariska julbordskassen levereras fram till och med 19-21/12 beroende vart i landet du bor. Boka senast den 12/12 för att vara säker på att din julkasse levereras.

LINAS MATKASSE

★★★★★
www.linasmatkasse.se

Tävla och vinn Linas Julbord

Med Linas Julbord kan du vinna hem recept och ingredienser på 15 välsmakande, klassiska och inspirerande julbordsrätter för hela familjen. Du får ett komplett julbord för 6-8 personer värde 1 549 kr.
Registrera dig hos Linas Matkasse för att vara med i tävlingen.

Leverans

Linas Julbord levereras 19-20/12.

MATKOMFORT

★★★★★
www.matkomfort.se

Jullåda 2021

Matkomforts kockar har förberett en jullåda för den lilla och stora familjen. Du kan köpa 1 till 4 jullådor. Innehåller är allt från prinskorvar och matjessill till revbensspjäll och kockens egna recept på senapssås. Innehållet i jullådan hittar du på Matkomforts hemsida.

Leverans

Jullådan levereras tisdag 21 december.

MAT OCH RO

★★★★★
www.matochro.se

Årets julkasse

Tillsammans med lokala leverantörer har Mat och Ro tagit fram det bästa, godaste och viktigaste för en smakfull jul. Julkassen är beräknad till 8 personer. Innehåller är bland annat julskinka ca 2 kg, prinskorv ca 300 g, viltprinskorv ca 300 g, 3 sorters sill ca 300-400 g per burk, gravad lax va 400 g och mycket mera. Hela innehållet hittar du på hemsidan.

Leverans

Julkassen levereras enligt de tider du har att välja mellan när du går vidare i beställningen.

Årstiderna

★★★★★
www.arstiderna.com

100% ekologisk jul

Årstiderna har tagit fram ett stort sortiment att välja mellan, både för julen och nyår. Vad sägs om en vegetarisk eller vegansk julkasse? eller kanske en julklapp där man har handplockat en gåvolåda med ekologiska kolonialvaror och textilier.

Leverans

Julkassen levereras enligt de tider du har att välja mellan när du går vidare i beställningen.